Till Raseborgs stads småbarnspedagogik rekryteras en daghemsföreståndare.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att leda och utveckla småbarnspedagogik samt har god samarbetsförmåga. Förmåga till självständigt arbete och ett välorganiserat arbetssätt. Som merit räknas tidigare ledarskapserfarenhet.

 

Vi erbjuder dig ett intressant arbete där du får stöd och fortbildning och en möjlighet att ingå i ett professionellt team inom småbarnspedagogiken.

 

Behörighetsvillkoren för uppgiften är lärare eller socionom inom småbarnspedagogik enligt L540/2018 §26 eller §27 och minst pedagogie magisterexamen samt tillräcklig ledarskapsförmåga. Alternativt 5 års arbetserfarenhet av arbete som daghemsföreståndare före 1.9.2018. Erfarenhet av arbete inom småbarnspedagogisk verksamhet och eller förskola krävs. Språkkrav är utmärkta kunskaper i svenska/finska och goda kunskaper i det andra  inhemska språket.

 

Mera information ges av chefen för småbarnspedagogik Charlotte Lindh, tfn. 019 289 2150 eller per e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Ansökningstiden går ut söndagen den 27.1.2019 kl. 16.00.

 

Ansökningarna görs elektroniskt via careers.raseborg.fi.

 

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.