Raseborgs stad söker en biträdande överläkare för den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad specialistläkare. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du är intresserad av att undervisa och utveckla. Prövotiden är 6 månader.

 

Vi erbjuder

Allmänläkararbete på Karis eller Ekenäs hälsostation. Till arbetet hör också handledning för yngre kolleger och utvecklingsarbete tillsammans med vårt team där vi tar i beaktande vad just du kan erbjuda. Distansarbete någon dag i veckan kan diskuteras. Arbetshandledning går att ordna.

Om du bor i huvudstadsregionen kan vi erbjuda dig gratis pendlingsmöjlighet.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta chefsläkare Tove Wide, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019-289 2233 eller överläkare John Shaw, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019-289 3058.

 Ansökan
Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida. Ansökningstiden går ut 25.1.2019 kl. 15.00. Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: http://careers.raseborg.fi. Välkommen med din ansökan!

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.