Raseborgs Kulturinstitut söker en biträdande rektor på heltid i tillsvidare tjänst fr.o.m. 1.1.2019 eller enligt överenskommelse. Biträdande rektorns huvudsakliga uppgift är att tillsammans med rektor leda Kulturinstitutets grundläggande konstundervisning enligt den fördjupade läroplanen i musik samt koordinera övrig musikundervisning som sker under det fria bildningsarbetet. Undervisning ges i våra verksamhetspunkter i Raseborg, Hangö stad och Ingå kommun. Undervisningsskyldighet 4h/vecka. Undervisningspråken är svenska och finska.

 

För att framgångsrikt klara av tjänsten förutsätts kännedom om den grundläggande konstundervisningen i musik och arbetserfarenhet som musiklärare, samt utmärkta kunskaper i svenska och finska. Vi söker dig som har god kommunikations- och interaktionsförmåga, erfarenhet av ledarskap och beredskap att hantera varierande arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta självständigt och organiserat samt har en positiv och flexibel attityd som främjar ett gott arbetsklimat.

 

Behörighetskraven är i enlighet med förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (14.12.1998/986). Lön och anställningsvillkor enligt UKTA.

 

Den som väljs till tjänsten bör uppvisa brottsregisterutdrag (504/2002) och ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd före tillträde. I tjänsteförhållandet tillämpas en prövotid på 6 månader.

 

Tilläggsupgifter ges av rektor Maarit Hujanen, tfn. 019 289 2761 (må-to kl. 13-15).

 

Ansökningstiden går ut 9.11.2018 kl. 16.00.

Länk till den elektroniska ansökningsblanketten hittar du här:
careers.raseborg.fi

 

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.