Raseborgs stad söker en socialhandledare till vuxensocialarbetet inom social service t.o.m. 31.12.2018 med möjlighet till förlängning.

Välkommen med och utveckla den sociala servicen i Raseborg. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och utmanande jobb. Avdelningen social service består av barn- och familjetjänster, vuxensocialarbete, handikappservice och invandrartjänster.

Teamet består av en ledande socialarbetare, tre socialarbetare, en socialhandledare och kanslipersonal. Den socialhandledare som söks kommer att arbeta med klienter både självständigt och i par.

Behörighetskrav: socionom YH (enligt lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015) eller motsvarande utbildning samt goda kunskaper i svenska och finska.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamwork och klientkontakter. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, har förmåga att ta eget ansvar, ser positivt på nytänkande och att du ser fram emot att vara med och utveckla vår verksamhet.

Tidigare arbetserfarenhet inom socialarbete räknas som merit.
Lönesättning enligt AKTA.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Mera information ges av ledande socialarbetare Susann Forstén, tfn 019-289 2252, epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökningstiden förlängs, tidigare inlämnade ansökningar beaktas. Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida. Ansökningstiden går ut 26.10.2018 kl. 15.00. Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: http://careers.raseborg.fi.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.