Raseborgs stad söker en hälsovårdscentralläkare med placering i första hand på HVC bäddavdelning.

HVC bäddavdelningen är en kortvårdsavdelning under ständig utveckling. Avdelningen har 40 platser och en stor omsättning av mångsjuka patienter. Som seniorstöd finns överläkaren för äldreomsorgen. Avdelningen ligger intill HNS Raseborgs sjukhus, som vi har ett gott samarbete med.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker en läkare som är behörig att verka som legitimerade läkare i Finland. Erfarenhet av primärhälsovård räknas som merit. Du har goda kunskaper i det ena och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Prövotiden är 6 månader.

Lön enligt specialiseringsstatus med ett så kallat Raseborgstillägg på 400 €/månad. Du kan även lämna ett löneanspråk. Om du bor i huvudstadsregionen kan vi erbjuda dig gratis pendlingsmöjlighet. Vi erbjuder vid behov språkkurser under arbetstid.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta överläkare för äldreomsorgen Solveig Lundqvist, solveig.lundqvist@raseborg.fi, tfn 019-289 3057, eller tf. chefsläkare Anne Pietinalho, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökan
Skriftliga ansökningar med examensbetyg och arbetsintyg sänds till Raseborgs stad/Social- och hälsovård/Administration, PB 18, 10611 Raseborg (Stadshuset vid Gustav Wasas gata 10, Ekenäs) och skall vara oss tillhanda senast 17.8.2018 kl. 15.00. Märk kuvertet ”Ansökan”. Ansökningarna returneras inte. Välkommen till Raseborg!

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.