Raseborgs stad söker en hälsovårdscentralläkare.

Raseborg har sammanlagt tre hälsostationer; i Ekenäs, Karis och Pojo, av vilka Karis och Ekenäs har läkarmottagning. Vi erbjuder dig möjlighet att påverka på vilken hälsostation du vill arbeta. Våra läkare arbetar mångsidigt som hälsovårdscentralläkare, men du har möjlighet att påverka din arbetsbeskrivning. Vi har ett gott samarbete med Raseborgs sjukhus.

Behörighet och arbetserfarenhet
Vi söker en i Finland legitimerad läkare, som är intresserad av att arbeta mångsidigt som hälsovårdscentralläkare. Den läkare som vi söker har goda kunskaper i det ena och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens och initiativförmåga. Prövotiden är 6 månader.

Vi tillämpar inte egenläkarsystem. Lön enligt specialiseringsstatus och uppgift, språkkunskaperna beaktas i lönen. Om du bor i huvudstadsregionen kan du pendla gratis med HUS-bussen. Vi erbjuder vid behov språkkurser under arbetstid.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Har du frågor? Kontakta överläkare John Shaw, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019-289 3058, eller tf. chefsläkare Anne Pietinalho, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökan
Skriftliga ansökningar med examensbetyg och arbetsintyg sänds till Raseborgs stad/Social- och hälsovård/Administration, PB 18, 10611 Raseborg (Stadshuset vid Gustav Wasas gata 10, Ekenäs) och skall vara oss tillhanda senast 17.8.2018 kl. 15.00. Märk kuvertet ”Ansökan”. Ansökningarna returneras inte. Välkommen till Raseborg!

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.