Raseborgs ungdomsfullmäktige ordnar TALENT 2018 fredagen den 2.3 på Tryckis i Karis. Anmäl dig med, alla talanger är välkomna, eller kom som publik och se otroligt fina uppträdanden!

 

Facebook: Påminne Skibus

OBS!! 23.2.2018 Påminnebussen går som vanligt bara tiderna ändras. Den är 14.00 nere i Bromarv och startar 19.00 tillbaka från Påminne.

Raseborgs ungdomsbyrå ordnar i samarbete med litteraturevenemanget Kirjakekkerit en skrivutmaning i alla finskspråkiga skolor i Raseborg.
Skrivuppgiften görs under en eller två lektioner under vecka 3.
Prisutdelningen sker lördagen den 10.3 vid Kirjakekkerit i Karis bibliotek.
Mer information: facebook.com/Kirjakekkerit

Vad är ungdomsfullmäktige?
Raseborgs ungdomsfullmäktige är politiskt och religiöst obundet och påverkar ärenden som är viktiga för unga. Raseborgs ungdomsfullmäktige består av 15 medlemmar i åldern 12-18. Mandatperioden är ett år och fullmäktige väljs av ungdomsparlamentet.

Vi syns
Ungdomsfullmäktige i Raseborg har representanter i en stor del av nämnderna i Raseborg. På så sätt kan ungdomarna få möjlighet att påverka.

Ungdomsfullmäktige i Raseborg jobbar för ungdomarnas välmående och intressen i staden. Ungdomsfullmäktige fungerar som en länk mellan beslutsfattarna och Raseborgs ungdomar. Vi ordnar olika evenemang och tillställningar för ungdomar, samt ger ungdomarna en chans att påverka i frågor som direkt berör dem.

Vill du veta mer? Kontakta oss
https://www.facebook.com/RaseborgsUngdomsfullmaktige/
På instagram: raaseporinnuorisovaltuusto

Handledare för Raseborgs ungdomsfullmäktige är specialungdomsledarna Nicolina Holmberg och Sofia Haglund.
E-postadressen till handledarna är Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ungdomsfullmäktige 2018

Ungdomsparlamentet i Raseborg valde ett nytt ungdomsfullmäktige i december 2017. I januari ordnades en utbildningsdag för nya UF:are där dom också valde ordförande samt vice, sekreterare, nämndernas representanter och ansvariga för social media.

Ordförande Ulriikka Leino  
Vice ordförande Isak Slöör
Sekreterare Benjamin Aliranta sekä Iida Luhtala

Representanter i nämnderna:
Bildningsnämnden: Ines Latvala
Fritidsnämnden: Isak Slöör
Social- och hälsovårdsnämnden: Olivia Landén
Tekniska nämnden: Joshua Elenius

SoMe ansvariga: Liina Koivusipilä, Alisa Honkapää sekä Seela Koivusipilä.

Övriga medlemmar i ungdomsfullmäktige 2018:
Robin Holmberg
Julius Thuésen
Henrik Mäki
Anniina Mäntynen
Samuli Ojamaa

 

 

Like it? Share it!