Rekisteriseloste
Anmälning till kurserna på adressen: www.raseborg.fi/mbi eller per telefon,
tel: (019) 289 2765

Öppethållningstider:
Kansliet i Karis (Torggatan 8): Måndag-torsdag kl. 9-16

Kansliet i Ekenäs (Höijersvägen 3-5): Torsdag kl. 9-16

Kansliet är stängt 23.6-3.8.

Välkommen till Medborgarinstitutet Raseborg!

PDF Skriv ut E-postadress

Välkommen till Medborgarinstitutet Raseborg!

epost: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
telefon: 019 2892765

Kursprogrammet för läsåret 2014-15 finns på webben vid midsommar och kurskatalogen utkommer 4.8. Anmälningar tas emot fr.o.m. 19.8. kl. 12.00

Se också:
https://www.facebook.com/mbikansalaisopisto


MÅNADENS ELEV

Månadens elev presenteras.

Jag heter Iiris Anttila och är kurssekreterare tills midsommar. Jag är hemma från Norra Österbotten. Jag har bott i Raseborg i tre år.

Speciellt då jag var yngre var jag en aktiv elev vid Mbi. Jag studerade nybörjarkuser i spanska, tyska och franska, gick på afrodans, yoga, aerobics,   självförsvar osv. Min själ tillhör medborgarinstitutet som vän och fan.

Vid Raseborgs Mbi var jag med på Prisessa Ruusunen-balettresan samt gått på Power Yoga. Min dotter och min man har också de gått på institutets kurser. Jag hittade hit via min arbetspraktik. Vilket gladde mig ännu mer var att jag även fick jobb här för två år.

Även i fortsättningen kommer jag att aktivt delta i Mbi-aktiviteter. Nästa höst tänker jag hinna med att yoga varje vecka.

Raseborgs Mbi har gett många fina stunder i mina fina och talangfulla kollegers sällskap. I en kreativ miljö är det lätt att arbeta. Det har också varit en glädje att kundbetjäna och att hjälpa lärarna. Tacksam och lycklig slänger jag den fulla ryggsäcken på ryggen och söker mig till nya äventyr.


Senast uppdaterad 13.06.2014 13:17