Raseborgs stad söker en socialhandledare på deltid för tiden 1.9-31.12.2018 till handikappservicen inom social service.

Välkommen med och utveckla den sociala servicen i Raseborg. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och utmanande jobb. Avdelningen social service består av barn- och familjetjänster, vuxensocialarbete, handikappservice och invandrartjänster.

Vi söker en socialhandledare på deltid (60%) till handikappservice för tiden 1.9-31.12.2018. Teamet består av en ledande socialarbetare, fyra socialhandledare, en socialhandledare inom specialomsorg och kanslipersonal. Den socialhandledare som söks kommer att jobba med klienter både självständigt och i par.

Behörighetskrav: socionom YH (enligt lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015) eller motsvarande utbildning och erfarenhet inom området samt goda kunskaper i svenska och finska.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamwork och klientkontakter. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, har förmåga att ta eget ansvar, ser positivt på nytänkande och att du ser fram emot att vara med och utveckla vår verksamhet som står inför förändring.

Arbetet är systematiskt och långsiktigt socialarbete som utförs i mångprofessionella nätverk. Tidigare arbetserfarenhet inom handikappservice, socialarbete eller arbete inom omsorgen räknas som merit.

Lönesättning enligt AKTA. Prövotid 2 månader.

Mera information ges av socialhandledare Lena Westerholm, tfn 019-289 2279, epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida. Ansökningstiden går ut 27.7.2018 kl. 15.00. Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: http://careers.raseborg.fi.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.