Raseborgs stad söker en drivkraftig chefsläkare. Vi kan erbjuda Dig ett gott arbetsklimat, god samhörighet, självständigt arbete och utmanande arbetsuppgifter.

Ansvarsområden
Till dina arbetsuppgifter hör att fungera som förman för läkarkåren och att utveckla läkararbetet i Raseborg. Du ingår i social- och hälsovårdens ledningsgrupp och bidrar aktivt till ett nytänkande och till utvecklingsarbetet inom staden. Möjlighet till egen mottagning/patientarbete enligt eget intresse finns.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad läkare med specialisering, gärna inom allmänmedicin. Administrativ kompetens, t.ex. specialkompetens beviljad av Läkarförbundet eller annan specialkompetens i administration och erfarenhet av förmansarbete är starkt meriterande.
Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket.

Personliga egenskaper
För att trivas som chefsläkare är du en person som har ett stort engagemang och tar ansvar för att nå mål. Du har lätt för att samarbeta och arbeta i grupp. Du har initiativförmåga och beslutsamhet i ärenden som gäller det egna ansvarsområdet. Du behöver även vara serviceorienterad, vänlig och pålitlig.

 

Ansökan
Till din ansökan bör bifogas examensbetyg, språk- och arbetsintyg samt löneanspråk.
Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida. Ansökningstiden går ut 23.10.2017 kl. 15.00. Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: http://careers.raseborg.fi

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta social- och hälsovårdsdirektör Jeanette Pajunen, epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 019-289 2214. Välkommen med din ansökan!

Like it? Share it!