Ekenäs museicentrum EKTA är Västra Nylands landskapsmuseums utställningsenhet och utgör ett centralt turistmål i regionen. EKTA omfattar förutom de permanenta och tillfälliga utställningarna även den s.k. Borgargården, ett unikt 1700-talshus, fotoateljén med utrustning från sent 1940-tal samt Blombergska huset, platsen där man får göra saker i 1800-tals miljö.

Nu behöver vi en driftig person i ordinarie arbetsförhållande som ansvarar för kundservicen och driver verksamheten vid EKTA. Till ansvarsområdet hör bl.a. biljettförsäljning, museets caféverksamhet och museishop samt övervakning av utställningsavdelningarna. Den kundserviceansvariga fungerar som förman för den övriga ordinarie och tillfälligt anställda personalen vid EKTA samt ansvarar tillsammans med museichefen för museets marknadsföring via sociala medier.

Staden Raseborg anställer i sommar 100 ungdomar till olika uppgifter inom stadens enheter. Anställningstiden är 1 månad. Det kan vara olika uppgifter som t.ex. parkarbetare, städare, köksbiträde, museiguide, idrottsplansskötare, simövervakare, biblioteksfunktionär, vårdbiträde, lägerledare, kulturarbetare eller fastighetsskötare.

Ungdomar som behöver praktik för sin utbildning prioriteras vid anställandet av sommararbetare. Ungdomarna bör vara födda 2001 eller tidigare.

Sommarjobbssedeln är Raseborgs stads stöd till alla ungdomar födda år 2001 i staden. Ungdomarna kan med hjälp av sommarjobbssedeln söka jobb i företag, föreningar, organisationer, klubbar, stiftelser och församlingar (arbetsgivaren måste ha FO-nummer). Med sedeln går det inte att söka jobb hos Raseborgs stad.

Raseborgs stad söker en ergoterapeut som huvudsakligen kommer att arbeta med vuxna och seniorer i dagverksamhet. Erfarenhet av motsvarande arbete räknas som merit.

Välkommen med och utveckla ny verksamhet som bland annat omfattar arbete med stöd för personer som hör till specialomsorgen. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande, nyskapande och utmanande jobb i samarbete med sysselsättningsavdelningen.

Socialhandledare till handikappservice för tiden 1.3.2017–31.12.2018

Like it? Share it!